تبلیغات
دانلود مستقیم مقاله و تحقیق - ترجمه مقاله تاثیر دمای پایین خاک و هوا به توقف کلی فتوسنتز در سویا

درباره وبلاگ

آرشیو

آخرین پستها

پیوندها

نویسندگان

ابر برچسبها

آمار وبلاگ



Admin Logo
themebox Logo


نویسنده :سوین نوری
تاریخ:جمعه 25 اردیبهشت 1394-09:25 ق.ظ

ترجمه مقاله تاثیر دمای پایین خاک و هوا به توقف کلی فتوسنتز در سویا

عنوان انگلیسی مقاله: Effects on both the roots and shoots of soybean during dark chilling determine the nature and extent of photosynthesis inhibition
عنوان فارسی مقاله: تأثیرگذاری بر ریشه ها و شاخه های سویا در طی تاریکی رو به سرما که به تعیین ماهیت و میزان توقف فتوسنتز می پردازد.
دسته: زیست شناسی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 20
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:

کمک نسبی دمای پایین خاک و هوا به توقف کلی فتوسنتز در سویا هنوز مشخص نیست. مکانیسم های درگیر در توقف فتوسنتز در اثر سرمای تاریکی بیشتر درژنوتیپ سویای حساس (PAN809)  و مقاوم در برابر سرما (Highveld Top) در آزمایشات با دمای پایین خاک ( کل سرمای گیاه WPC)  یا بدون دمای پایین خاک ( سرمای موجود در شاخه SC) بررسی شد. در ابتدا، (بعد از سه شب سرما)  هم تیمار WPC وهم  SCعلائم مشابه با PAN809 را ایجاد کردند. در نتیجه  تأثیرات تنش سرما بر شاخه ها این علائم را به خوبی تشریح کردند. علائم نوعی شامل کاهش ظرفیت جذب و ترکیب CO2 ، توقف کارکرد فتوسیستم II و کاهش فعالیت  فروکتوز-1،6- بیزفسفاتاز کلروپلاست (cFBP آز ) و ساکاروز- سنتاز (SPS) بود. هنگامیکه سیستمهای ریشۀ گره دار PAN809 در معرض دمای پایین قرار داده شد (تیمار WPC) ،فشارهای دیگری که در Highveld Top مشاهده نشد، به تدریج  بیشتر شد. شواهد جدید بدست آمده نشان می دهند که پاسخ در PAN809 یا تحت تأثیر سرد شدگی تاریکی کل گیاه یا سرد شدگی تاریکی مستقر در شاخه رخ می دهد و اینکه cFBPآز به طور ویژه مورد هدف است و باعث توقف شدید ظرفیت جذب و ترکیب CO2 میشود. 

کلیدواژه ها: چرخۀ کلوین، تحمل سرما ، فروکتوز-1،6- بیزفسفاتاز، فتوسنتز، سویا

1.مقدمه:

دمای پایین شب ( سرد شدگی در تاریکی) در طی مراحل حساس  رشد و نمو سویا [Glycine max (L. ) Merr] غالبا باعث کاهش تولید (هولبرگ 1973) از طریق فرآیندهای کلیدها مانند رشد، فتوسنتز و تثبیت نیتروژن همزیگر  (SNF)میشود(Caulfield و Bunce 1988،ژانگ و همکاران 1995). با وجود اینکه دانۀ سویا منبع اصلی پروتئین است، اما حساسیت سرد شدن در تاریکی یک مشکل قابل توجه بوجود می آورد که برای اطمینان از برآورده شدن نیازهای تولیدی در آینده باید به آن پرداخته شود.


جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید



داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 


What is a heel lift?
شنبه 25 شهریور 1396 09:43 ق.ظ
hey there and thank you for your information –
I've definitely picked up anything new from right here.

I did however expertise a few technical points using this site, as I experienced to reload the web site many times
previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your hosting is OK?
Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect your placement
in google and could damage your quality score if ads and marketing with
Adwords. Anyway I'm adding this RSS to my e-mail and can look
out for a lot more of your respective interesting content.
Make sure you update this again soon.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر